Anlita våtrum- och takläggningsexperter

Visar din takbesiktning att det är dags att genomföra en renovering? Då gäller det att du anlitar rätt folk för arbetet. Är det dessutom så att du måste renovera ett våtrum (kök eller badrum) måste du vara extra kräsen när du väljer hantverkare.

Bor du i Skåne med omnejd har du tur då en av landets vassaste byggfirmor nämligen ligger i Malmö. Esosbygg renoverar våtrum i Malmö och är även experter på ombyggnader, tillbyggnader och, givetvis, även takläggning. Eftersom både takläggning och våtrum kräver unik färdighet och kunskap kan du lita på att Esosbygg dels har alla certifikat som krävs och dels kompetenta hantverkare som utför det nödvändiga arbetet.

Vi kan givetvis erbjuda rekommendationer för andra godkända byggbolag i Sverige, från Ystad i söder till Haparanda i norr. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Vikten av att använda certifierade hantverkare

Oavsett vilket renoveringsarbete du behöver utföra är det väsentlig att du anställer hantverkare som kan utföra arbetet korrekt. Däremot kräver både takläggning och våtrum ett gediget tätskiktsarbete, varför extra noggrannhet behövs när man väljer hantverkare inför renoveringen.

Därför är det din uppgift att alltid bekräfta att den firma du tänker anställa har alla de certifikat som krävs och att de är godkända för att genomföra tätskiktsarbeten enligt konstens alla regler. Ett dåligt utfört arbete på dessa känsliga ytor leder till fuktskador, mögel och i slutändan ytterligare renoveringskostnader för dig. Dessutom gäller inte försäkringar och garantier om du inte använder dig av godkända hantverkare.

I dag har alla seriösa byggföretag sina certifikat listade på sina webbplatser då det är något man vill visa upp. Därmed ska du inte behöva leta efter denna information utan den ska vara tillgänglig och lätt att hitta.

Från enkla reparationer till totalrenovering

Ett tecken på att man hittat en bra byggfirma är ofta att de erbjuder många olika specifika byggtjänster och kan visa tillfredsställande referenser från utfört arbete. Bara för att en firma erbjuder en viss tjänst betyder inte det nödvändigtvis att de är experter på det. Därför ska man alltid be om referenser och gärna få besöka renoveringar de utfört tidigare.

Esosbygg, som vi nämnde ovan, är ett perfekt exempel på en sådan byggfirma. Trots att de är självutnämnda våtrumsexperter har den en uppsjö med tidigare kunder som fått hjälp med en rad renoveringsarbeten i olika utsträckning; från enklare reparationer till omfattande totalentreprenader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *