Frågor med svar om Takbesiktning

Vilka typer av tak besiktar ni?

Vi besiktar samtliga typer av tak. Tegeltak, papptak, duktak och plåttak. Vi besiktar såklart allt som hör till taket också, krönplåtar, hängrännor, stuprör samt taksäkerhet.

Jag har ett läckande tak, vad ska jag göra?

Har du ett tak som läcker, så kommer vi kostnadsfritt ut och tittar på detta under ordinarie arbetstid. 07-16 vardagar. Vi tar inget betalt för att titta på orsaken till läckaget och vi ger dig ett kostnadsfritt åtgärdsförslag på plats. Vi arbetar i Hela stor Stockholm, Strängnas och eskilstuna.

Hur snabbt kan jag få hjälp om mitt tak läcker?

Tag kontakt på en gång, ärendet skickas till Proffstak AB som i sin tur kontaktar dig samma dag oftast, så planerar ni tillsammans en tid omgående som passar.

Hur går en gratis takbesiktning till?

När du fyller i formuläret för att boka en gratis takbesiktning med oss, ber vi dig att fylla i så mycket information om ditt tak det går, detta underlättar för oss, så vi vet vem hos oss som ska ta hand om din förfrågan. Vi har lång erfarenhet av tak, men olika expertis beroende på typ av tak. Vi ringer dig eller svarar på ditt mail inom kort, vi kommer överens om en passande tid att träffas på plats och syna av ditt tak och se över vilka brister du har på ditt tak, för att sedan skriva ihop ett åtgärdsförslag för att få taket tätt, och för att säkerhetställa att ditt tak är “ok” för ett antal år till framöver.

Vart besiktar ni tak?

Vi besiktar tak i hela Södertälje och stor-stockholm, vi åker även till närliggande län som Uppsala, Västerås, Nyköping, Norrköping. Vi kanske inte åker till Norrköping för ett skärmtak på 2m2, men ett villatak på annan ort är intressant.